המלצה על פיזיוטרפיסט שמיתמחה בפגיעות ספורט

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/10/2004 | 07:42 | מאת: אשתאר

שלום .אני לאחר ניתוח ארטוסקופייה בברך .נימצא קרע חלקי ברצועה acl לפני כחודשיים.עשיתי דרך המרפאה 12 טיפולים ועדיין יש לי בעייה ביישור הרגל אני עדיין מיתקשה לידרוך על הרגל וללכת ולעמוד עליה .ומלווה בכאבים.יש לי גם כאבים בכף הרגל וגב תחתון.בגלל הצליעה .הרופא המנתח המליץ לי לעשות מיספר טיפולים אצל פיזיוטרפיסט שעוסק בפגיעות ספורט אשמח לקבל מיידע בנושא.אני גרה בעכו אשמח לקבל מיידע בסביבות מגוריי .תודה מראש

29/10/2004 | 01:02 | מאת:

שלום אשתאר, לצערי איני מכיר פיזיתרפיסטים באיזורך, אך במידה והרופא המליץ לך על המשך פיזיו' הצעתי היא לחזור לקופת חולים או לחפש ע"פ המלצות פיזיותרפיסט. זה נכון שעל פי סל השירותים מגיע לך 12 טיפולים בשנה, אבל במקרים חריגים אפשר להמשיך לטפל על פי שיקול דעת מנהל המכון. בהצלחה, מארק רובין BPT

02/11/2004 | 23:08 | מאת: ליאור שניאור

שלום, שמי ליאור שניאור ואני סטודנט לפיזיותרפיה שנה רביעית באוניברסיטת חיפה ומדריך בחדר כושר( קרייתי במקור). תשובה לשאלתך: בעייתך ביישור הרגל הינה בגלל שלאחר ארטרוסקופיה בברך ישנה חולשה בחלקו של שריר מקבוצת ה"ארבע-ראשי" האחראי על סוף יישור ( פשיטה) של הברך.זו יכולה להיות אחת הסיבות... הכאבים בגב ובכף הרגל הנם ( כנראה) בשל נשיאת משקל לא סימטרית על רגלייך בשל היותך כאובה עדיין. הבעיה הספציפית שלך ידועה ושכיחה בקרב האוכלוסיה.. רוב הפיזיותרפיסטים יודעים לטפל בברך שעברה ארתרוסקופיה... אינני יודע באיזו קופ"ח את ( מכבי או כללית) ולכן לא אוכל בשלב זה להמליץ אך דעי לך שהמקרה שלך הוא נפוץ ותוכנית הטיפולים די ברורה אם אלו כל הממצאים בברכך. אם תצטרכי המשך ייעוץ ועזרה אוכל לעזור.. ליאור שניאור