2 שאלות בקשר לאירובי...

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/07/2005 | 15:20 | מאת: שרון

שלום, שמי שרון, ואני בן 16, גובהי 1.72 ומשקלי 75 ק"ג. יש לי 2 שאלות: א) איך אני מוריד את השומן עודף ואת המשקל הכי מהר? אני עושה סקי בתור פעילות אירובית, ואני לא מצליח להוריד במשקל ולשרוף כמה צמיגים... חשבתי לעבור לשחייה. אני רוצה להוריד כמה שיותר מהר את השומנים ולהוריד במשקל. בו זמנית אני אפתח שרירים במכון כושר. אבל איזו פעילות אירובית כדאי לי לעשות כדי לשרוף את השומנים מהר ככל האפשר? ב) איזו פעילות מפתחת סיבולת לב ריאה הכי טוב? ויש איזו פעילות שהיא גם טובה בשיפור סיבולת וגם בשריפת שונים בו זמנית?

12/07/2005 | 00:36 | מאת:

שלום שרון, אירובי מהסוג שאתה מבצע נשמע כמו משהו שאתה צריך, תשקול לאכול פחות. בעקרון פעילות אירובית של עליית דופר הורדתו וככה חזור חלילה הכי שורפת, כלומר ספרינט ואז האטה וכו' לא חייבים ממש ספרינט אבל הגברת מאמץ משמעותית, בסדרת הדופק מעט ועלייתו שוב. מארק רובין BPT