כאבי רגליים חזקים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

04/07/2005 | 23:00 | מאת: אלון

אני סובל מכאבי קרסול וכך רגל וכמו כן בארבע ראשי ומאחור כאבים של מאיין צריבות. יש לציין כי אני נוטל ציפראלקס וקלונקס ויתכן כי העניין נובע מהכדורים. אני מופנה ללא קשר למכון פיזיוטרפיה. מה יכול לעזור לעניין?

12/07/2005 | 00:27 | מאת:

אני בטוח שתקבל תשובות מהפיזיותרפיסט שלך, בהצלחה. מארק

12/07/2005 | 16:58 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום אלון, כשאתה אומר שיש לך כאב בקרסול - האם זה כאב שהופיע פתאום או בהדרגתיות? האם קיבלת מכה או שהיה לך נקע? ספר לי באיזה חלק של הקרסול כואב לך. האם טופלת עד היום - איזה טיפול בוצע? בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בבעיות רגליים www.footsupport.co.il