שיתוק בחצי פנים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/06/2005 | 16:19 | מאת: תמי

שלום רב ברצוני לשאול איזה שיקום מומלץ במקרה של אשה בת 30 שעברה ניתוח להוצאת גידול שפיר בראש, בניתוח נחתכו כמה עצבים וחוברו מחדש, לאחר הניתוח הצד הימני של הפנים השתתק, ולא ניתן לסגור את העין הימנית, הניתוח נעשה בגרמניה במרכז הרפואי בהנובר, ולטענת הרופא שעשה את הניתוח, לאחר פיזיוטרפיה, תוך שנה השיתוק יעבור, ושאלתי היא, איזה פיזיוטרפיה מומלצת, ומה ניתן לעשות בינתים עם העין הימנית שלא נסגרת, ומתיבשת.אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה תמי

21/06/2005 | 00:25 | מאת:

שלום רב, אני מומחה בשיקום הפנים אז טוב שהגעתם לכאן, אני ממליץ לקרוא את החומר בפורום שלי בנושא שיתקי פנים כאן ואז ליצור עימי קשר או לשאול שם שאלות. יש המון מקום לטיפול במקרה שלה אז אני ממתין לשאלות מכם. מארק http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1311