התכווצויות שרירים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/05/2005 | 22:15 | מאת: מירה ש.

הנני בת 65 . סובלת שנים מהתכווצויות שרירים ברגליים (בשוק ובאצבעות הרגליים ולעתים גם באצבעות הידיים). ניסיתי לקחת: אביטול , מגנזיום, אבץ.- אך ללא הועיל. לאחרונה ההתכווצויות הינן בלתי נסבלות!!! גם בירך , אני מתעוררת עקב כך כ 5 פעמים בלילה. שמתי לב שלאחר פעילות של ריקודי עם , יש התגברות של ההתכווצויות באותו לילה. האם יש תרגילים שניתן לבצע לפני הריקודים, או פתרונות אחרים לבעיה. אנא עזרו לי!! אגב הומלץ לי לשתות מיי טוניק (מכילים כינין). שתיתי מס' ימים , אך ללא הועיל. במידה ויש צורך לפנות לכיוון רפואי אחר, אודה על הפנייתך.

21/06/2005 | 00:08 | מאת:

שלום רב, לא נמצא סיבה ברורה להתכווצויות ברגליים, יש להתייעץ עם רופא לגבי כל תרופה או טיפ. מארק