מכשיר הבקלייף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/10/2004 | 23:33 | מאת: דליה

האם מכשיר הבקלייף יכול לשפר בעיות בגב תחתון שנובעות מסקוליוזיס אני סובלת מכאבים בגב כל הזמן , כל פעולה גוררת כאבי גב. אודה על התשובה, דליה

15/10/2004 | 11:57 | מאת:

דליה, תאורטית בקלייף יכולה לעזור במקרה של סקוליוזיס (עקמת סיבובית), אך לא הייתי ממליץ עליו כטיפול ראשוני ובלעדי, לא ציינת את גילך פה, אבל רצוי לקבל תרגילים ספציפיים לטיפול בבעיית גב שלך, אשר הותאמו לך, ובמקביל להתחיל איזשהו ספורט לחיזוק שרירי היציבה שלך בגב כגון פילאטיס, פלדנקרייז וכו' ולאחר כל זה לחזור הביתה ולהשתחרר עם בקלייף ואמבטיה חמה (כי בהתחלה סביר להניח שתרגישי את הגב יותר) אין פתרונות פשוטים לבעיות יציבה, דרוש המון תרגול עצמי ומשמעת ובעיקר מודעות גבוהה למנח גבך כל הזמן. בהצלחה, מארק רובין Bpt

16/10/2004 | 00:30 | מאת: דליה

ראשית - אני מאד מודה לך על התשובה המהירה. אני בת 54 אני מודה שהאני צריכה לעשות הרבה יותר התעמלות ממה שאני עושה, אבל גם כשבאמת עשיתי - השתתפתי בהתעמלות ל"עיצוב הגוף" תרגילים מאד עדינים ומאד טובים בשבילי שעזרו לי לחזק את כל החלקים החשובים הרגשתי שאני צריכה משהו נוסף - ונראה היה לי שהמכשיר הזה הוא תרגיל נוסף - האם אני חושבת נכון? כי אני באמת סובלת כל הזמן תודה דליה