טונוס גבוה לתינוק וחוג שחיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/05/2005 | 13:06 | מאת: נוימי

שלום רב, עומר שלי בן 9 חודשים ויש לו טונוס טיפה גבוה, בעיקר בפלג גוף עליון. אנחנו ממתינים לתור במרכז להתפתחות הילד אבל בינתיים הייתי רוצה ללכת אתו לחוג "שחיית פעוטות" האם זה מומלץ? כמו כן, האם מוכרת לך שיטת ורדי להתפתחות והאם זה מומלץ ? תודה רבה

18/05/2005 | 15:23 | מאת:

נוימי, אני מוכרח להתוודות שאיני מומחה להתפתחות הילד כך שאני מעדיף לא להמליץ במקרה זה. אולי תתקשרי למכון התפתחות הילד והתיעצי עימם טלפונית עד שיגיע תורך. מארק