חיזוק גב ובטן עם פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/04/2005 | 22:05 | מאת: תמר

שלום רב! אני בת 30 סובלת מפריצה ב- L5-S1 מזה כשנה. עדיין סובלת מכאבים ונימול לסירוגין. מה הם התרגילים הממומלצים לחיזוק שרירי הבטן והגב במצב זה? האם יוגה יכולה לעזור - (ללא כיפופי גב ומתיחות קדימה)? תודה מראש.

25/04/2005 | 23:26 | מאת:

במקום יוגה, ניתן אולי ללכת לפלדנקרייז או פחלאטיס.

20/05/2005 | 20:52 | מאת: apolo

שלום לך! גם אני באותה בעיה ואפילו יותר חריפה. לפני שבועיים קניתי את המכשיר ABSWING והוא עוזר לחזק את שרירי הבטן ללא כפיפות בטן- היות שכפיפות בטן עלולות להרוס לך את חוליות הצוואר. אני ממליץ עליו.