פציעות בספורט

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/04/2005 | 16:41 | מאת: עודד

שלום. שמי עודד, בן 19, ואני עוסק בהאבקות. לפני כ-4 חודשים שברתי את רגלי "שבר בבסיס מסרק 2 עם סובליקסציה של מסרק 1. היה לי גבס למשך 3 חודשים, וכעת אני עובר טיפולי פיזיותרפיה. שאלתי היא: האם כדאי לי לחזור להאבקות, ואם כן- מתי? שנית, האם יש תרגילים מסויימים שאוכל לחזק את עצמותי על מנת למנוע שברים (גם במקומות אחרים בגוף) נוספים או תזונה מסויימת שיש להקפיד עליה? שלישית- ידוע לך היכן אוכל לקנות נעל האבקות שתוכל להגן על רגלי מפני פציעות? תודה, עודד

15/04/2005 | 03:38 | מאת:

עודד שלום, האם כדאי לחזור להיאבקות? בוודאי! למה לא? אז נפצעת, SO WHAT? זה חלק מספורט, תחלים, תעשה כל מה שהפיזיותרפיסט שלך ממליץ לך, ובמידה ואתה צריך יעוץ מעבר אולי כדאי לפנות לפיזיותרפיסט מומחה לספורט, יש פיזיותרפיסט מומחה לספורט אשר מתמחה בפציעות גודו אשר תוכל להיעזר בו אולי, בשם עופר (גם פיזיותרפיסט של הנבחרת האולימפית האחרונה), יש לו מרפאה פרטית בראש העין. במידה ואתה מעוניין אנסה להשיג לך את פרטיו המלאים. מתי תוכל לחזור? מבלי להכיר את רגליך ךא אוכל לנחש. לגבי נעליים אני לא מתמצא, אבל לאחר החלמה מלאה אין סיבה שתחליך נעל ובידה וכתוצאה מקרע של רצועות ניתן להשתמש בשיטה טיפולית של TAPING, כלומר חבישת הכף רגל באמצעות אגד דביק. תהיה בקשר, מארק רובין BPT