מכשיר טנס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/04/2005 | 02:30 | מאת: ורד

שלום. אני סובלת מכאב גב תחתון כרוני חזק ומתמשך (בלט דיסק מינימלי, אבל עם השפעה על שרירים ועצבים), ולאחרונה ניסיתי את מכשיר הטנס הנייד והתוצאה היא של הקלה רבה. שאלתי היא, מנסיונכם, האם ההקלה בדרך כלל היא זמנית, או האם לפעולת המכשיר יש אפקט מרפא, כלומר ששימוש קבוע עשוי לשפר את המצב משמעותית ולאורך זמן? תודה מראש על תשובתכם

15/04/2005 | 03:31 | מאת:

שלום ורד, מכשיר הטנס מספק הקלה מכאבים בלבד, הוא אינו מרפא, בדומה לאקמול אך עם הטנס אנו משתמשים במשכך כאבים של גופנו. ירידה בכאבים יעזור לך לנהל חיים נורמליים יותר ופחות מוגבלים, דבר שיעזור בהחלמתך ממצב זה, ידוע כי בצעירים יש החלמה יפה עם הזמן מבלט דיסק, אך כמובן שחיוני לחזק שרירי גב ובטן בשיטות כמו פילאטיס או פלדנקרייז או כמובן באמצעות תרגילים שתקבלי מהפיזיותרפיסט שלך. עוד דבר שחשוב לשים לב אליו, זה התנהגות יומיומית, צורת כיפוף. ישיבה וכו' בהצלחה, מארק רובין BPT

15/04/2005 | 08:45 | מאת: ורד

09/06/2005 | 10:41 | מאת: jjl

need to replace the "electrodoot"/ can anyone recommend a good supplier?