לאחר החלפת ברך ימין

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/04/2005 | 19:22 | מאת: רחל

שלום רב, שמי רחל , לפני כשנה עברתי השתלת מפרק ברך ימין. שאלתי - עדיין אינני יכולה לרדת ולעלות במדרגות, ועדיין מרגישה כאב מסביב לברך. האם זו תופעה נורמלית? בברכה רחל

04/04/2005 | 23:14 | מאת:

רחל שלום, האם סיבת חוסר יכולתך לעלות ולרדת מדגרות נובעת מחולשה או כאבים? במידה וחולשה אז כנראה שלא ביצעת מספיק תרגילים, במידה ומדובר בכאבים כנראה שאת בין אותם אחוזים שסובלים גם לאחר הניתוח מכאבים, ואני מקווה רק שפחות ממה שהיה קודם, בהצלחה, מארק רובין BPT