גלים קצרים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/03/2005 | 16:14 | מאת: סיגל

שלום, אימי עוברת כרגע פיזיותרפיה עקב שבר בשורש כף היד. נעשו לה כמה פעמים טיפולים בגלים קצרים. 1. מה התועלת בטיפול שכזה? מה זה נותן? ראוי לציין שהיא לא מרגישה שום אפקט על היד. 2. מה הנזק שעלול להגרם (גם לטווח ארוך) כתוצאה מהחשפות לגלים קצרים? במיוחד שהיא עוברת את הטיפול הזה כבר מספר פעמים. תודה.

04/04/2005 | 22:50 | מאת:

סיגל שלום, גלים קצרים מזרזים את ההחלמה על ידי חימום פנימי של הרקמה וזירוז חילוף חומרים. חל איסור לבצע לאישה בהריון, בעל קוצב לב, חולה אונקולוגי, ועל מתכת או פלטינות בעצם. למי שלא נכנס לקטוגוריה הנ"ל לא נשקפת לידיעתי סכנה גם בטיפולים רבים. שתרגיש טוב, מארק רובין BPT

15/06/2005 | 14:38 | מאת: גיורא

במה מדובר?