שבר בשורש כף יד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/02/2005 | 23:21 | מאת: קרן

אימי (בת 70) שברה את היד ונאמר לה שיש ריסוק ברדיוס של שורש כף היד ושבר במרפק, באותה עצם. שמו לה גבס (רק על שורש כף היד - ולא על המרפק) לפני 3 שבועות ונתנו לה עכשיו להתחיל לעשות פסיותרפיה לשני המקומות הפגועים. את הגבס עוד לא מורידים (יש בדיקה עוד שבועיים) האם לא יכול להיות נזק לעשות פסיותרפיה כבר בשלב כל כך מוקדם, לפני שהשבר התאחה במלואו? מדוע לא מחכים שהשבר יתאחה?

22/02/2005 | 00:11 | מאת:

תראי, אני מניח שהפיזיותרפיסט שלכן נזהר בהתאם, רצוי מאוד לשמור על טווחי תנועה במרפק באישה בגילה. שתחלים מהר, מארק