כיסא אוכל אורטופדי לתינוקת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/01/2005 | 23:08 | מאת: adishimon

שלום בתי בגיל 9 חודשים ,נולדה עם חיך שסוע ויש לה גם קנולה , היא עוברת טיפולי פיזיו ורב"ע מאחר ולא שכבה מספיק על הבטן עקב הקנולה. המטפלות שלה כחלק מהטיפול מושיבות אותה וגם מעמידות אותה מידי פעם וכך גם אנו נדרשים לעשות כן בבית. קיבלנו המלצה מהמטפלות שלה שכדאי לקנות לה כסא אוכל עם ריפוד בעובי 5 ס"מ, לצערי אין בכל החנויות כזה דבר. האם ידוע לך היכן אפשר להשיג כסא או ריפוד מיוחד כזה ? אשמח לתשובה. תודה.

25/01/2005 | 23:13 | מאת:

שלום עדי, לצערי אני לא מטפל בכלל בתינוקות כך שאין לי מושג היכן ניתן לקנות, המלצתי היא לחפש פורופ אחר העוסק בתינוקות, בהצלחה בחיפושים מארק

25/01/2005 | 23:25 | מאת: adishimon

תודה לך וכל הכבוד על הזריזות