פגיעה בעצב הפנים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/01/2005 | 21:13 | מאת: דנה

אימי עברה ניתוח ראש שבעקבותיו נפגע עצב הפנים , בדיקה EMG נתנה תוצאות שהעצב נפגע אך לא נחתך. מה ניתן לעשות ? שמעתי על מכשיר שפיזיוטרפיסטים משתמשים להפעלת השרירים? מה ידוע לך,כמה זמן לוקח לשיקום (אם בכלל) האם יש תקווה?

19/01/2005 | 23:14 | מאת:

דנה! הגעת למקום הנכון, עברתי קורסים מתקדמים לטיפול בפגיעות בעצב הפנים ע"י מומחים עולמיים. האם יש תקווה? בוודאי! במידה וה-EMG הראה שאין חיתוך של העצב, העצב יתאושש, שלא תעזי ללכת לפיזיותרפיסט אשר לא עבר קורס ספציפי למקרה כמו שלך ואסור להשתמש במכשירים הסטנדרטיים להפעלה שרירית מכיוון שמדובר בשרירים מאוד קטנים וצפופים. יש מכשיר מיוחד מאנגליה שיש להשתמש בו. אני מציע שתתקשרי אליי למספר אשר מופיע בפרטי ואנסה להפנות אותך למישהו באיזור שלך. אגב באיזה קופ"ח את? ובאיזה איזור בארץ את מתגוררת? בהצלחה, מארק רובין BPT