מכשיר החיאה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/01/2005 | 17:00 | מאת: דיתה

שלום! קראתי על מכשיר החיאה life pack.של חברת מדטרוניק. האם כדאי לרכוש אותו לשימוש פרט י כפי שהמליצו בכתבה- כמובן לאחר לימוד השימוש בו.? ברצוני לרכוש מכשיר לחץ דם אוטומטי לזרוע. אשמח לקבל המלצה למכשיר אמין ביותר. תודה

לגבי החלק השני של שאלתך "מד לחץ דם"-ראי דיון שכבר התקיים כאן שממנו תוכלי לקבל תשובות לשאלתך http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1178/xPG/7/xFT/3598/xFP/3598

05/01/2005 | 20:32 | מאת: לא מאמין

כמו שכתוב בכמה מקומות "ספרי לכולנו". לא מצפה שמישהו יספר (בשביל מה ?) אבל לו סיפר, אני די משוכנע שהיית אומרת - לא הבנתי. לגבי מכשיר ביתי - לכי לבית מרקחת, או לחנות של מיכשור רפואי ביתי והתייעצי עם המוכרים. התייעצי עם מכירים שאת מכירה וסומכת על מילתם ודעתם. בדרך זו תקבלי תשובות הרבה יותר מדויקות, אמינות וברורת. וגם תדעי בדיוק מי אמר לך מה. כאןבפורום - אי אפשר לדעת אם השם שמופיע הוא שם הכותב, וגם אם זהו שמו, מה במקצועו ונסיונו ואם מתאים באמת לייעץ במה שהוא מייעץ.

06/01/2005 | 08:22 | מאת: עופר מאיר

לדיתה שלום, Life Pack הינה משפחה שלמה של מכשירים. החל מ-L.P1 דרך L.P.8,9,10 ועד דגמים 33,250,300 וזה לא הכל.לכן כדאי להתמקד בדגם אותו את חפצה לרכוש. לפני הכל את חייבת להגדיר את איפיוני המכשיר ובעיקר את ייעודו. מכשיר לקליניקה פרטית שונה מהותית בתכונותיו ממכשיר הנמצא בניידת טיפול נמרץ למשל ושניהם שונים מהותית ממכשיר המשמש לעזר בניתוחי לב פתוח. מכשיר אוטומטי (AED )המוצב במקומות ציבוריים שונה גם הוא מהמכשירים שהוזכרו. לאחר שתאפייני את דרישותיך תוכלי להתקדם בבחירת המכשיר והדגם תוך כדי שיקולים נוספים כגון עלויות רכישה ראשונית, עלויות תפעול (בדיקות תקופתיות , החלפת סוללות לפי הוראות הייצרן ובחלק מהמכשירים גם ציוד מתכלה כגון אלקטרודות חד פעמיות) לגבי מדי לחץ דם: מעטים המכשירים כיום אשר ניתן לסווג אותם כלא טובים. תוצאות שגויות במדידה מתקבלות לעיתים קרובות למדי כתוצאה מביצוע מדידות שלא לפי ההנחיות המקובלות. ההבדל העיקרי בין המכשירים - פרט לעלות הראשונית היא בשרות שתקבלי לאחר רכישת המכשיר ועלויותיו.בתי מרקחת למשל אינם מחזיקים מעבדות שרות ולא תמיד ייתנו לך מכשיר חלופי כאשר תזדקקי לשרות תיקונים. את מוזמנת לכתוב אלי לתיבת הדוא"ל ולקבל מידע נוסף. ב ב ר כ ה עפר מאיר ע.מ. טכנולוגיות קליניות

מנהל פורום מכשור רפואי