מסירת תרופות

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

31/07/2011 | 08:31 | מאת: גילה

ברצוני למסור תרופות (שהיו של אבי ז"ל), כמו פוסיד, אשלג, ועד. מדובר באריזות סגורות ובעלות תוקף ארוך, ולא באריזות פתוחות. למי עליי לפנות? בתודה גילה

שלום לך קיימת עמותה שעוסקת בקבלת \רכישת תרופות מאנשים שאינם זקוקים להם יותר ומוסרת אותם הלאה לכאלו שכן זקוקים. אני מציע שתחפשי באינטרנט תחת המילים:"מסירת תרופות" "העברת תרופות" "תרומת תרופות"

19/12/2011 | 11:03 | מאת: suzy

גילה, שלום אני גם מחפשת את העמותה שמקבלת תרומות של תרופות כדי למסור כמה תרופות שיש ברשותי. האם מצאת את הכתובת ? אם כן היתי מאד מודה באם תמסרי לי את הכתובת.

מנהל פורום מכשור רפואי