רכישת מכשיר למציאת ורידים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

31/03/2019 | 20:55 | מאת: הדסה סבן

אני עוברת טיפולים ביולוגיים . חולת מיאלומה. סובלת ממציאת וורידים מתאימים. מעו יינת לרכוש מכשיר שיעסור במציאת וורידים מתאימים ויחסוך כאבים מיותרים. אני מתכוננת לתרום את זה לבית החולים שישמש חולים נוספים. מדברת על תקציב של בערך 10.000 ש"ח. מה אתה ממליץ? היכן רוכשים את זה? תודה רבה

שלום לך...אני מציע לך באותו בית חולים שאת מכירה תבררי במחלקת הרכש מי הסוכן של המכשיר הזה ותכלי לפנות אליו ולרכוש את המכשיר

14/12/2019 | 18:48 | מאת: גדי

השלום והברכה ראשית כל אאחל לך רפואה שלימה יש ברשותי מכשיר כזה שהיה רק בהדגמות אצל 2 לקוחות שהחליטו כרגע לא לרכוש כיוון שלא מספק אותם האישורים הנדרשים מוכן להציעו לך במחיר עלות תוכלי לדבר איתי בנייד 0584302707 תודה מראש גדי

מנהל פורום מכשור רפואי