אי הגעה לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/06/2005 | 13:45 | מאת: פיטי

שלום, בת זוגתי מזה כשנה ואני נהנים מסקס נפלא, אולם היא אף פעם לא גומרת. למעשה היא מעולם לא גמרה בכל 33 שנות חייה. בעבר גם לא נהנתה מיחסי מין ולא נמשכה לבני זוגה. היא היתה במערכת יחסים של 10 שנים עד לפני כשנה (ואז הכרנו) ואיתו כמעת לא היה סקס ומשיכה. היא מאוד מינית וחרמנית ושנינו נהנים מהסקס עצמו, אבל אני מרגיש מתוסכל (וכמובן שהיא עוד יותר) שרק אני גומר. היא גם לא אוהבת לאונן - היא אוהבת לגעת בעצמה הרבה, אבל לא יכולה יותר מידי זמן, היא משתעממת מזה כי היא לא גומרת גם לבד. האם יש לך רעיונות ספציפיים (כמו שיטת טיפול או מטפל מומלץ) מה לעשות?

30/06/2005 | 14:45 | מאת: צביה ברלינסקי

פיטי שלום פרה אורגזמה ראשונית, יכולה להיות מגורמים רבים, פסיכולוגיים , כמו פחדים וחרדות, פחד מאיבוד שליטה, או פחד מחשיפה, הם מאוד אופיניים, אך כמובן קיימים עוד סיבות. יכולות להיות גם סיבות גופניות, אך שכיכותם קטנה . האם ניסתה להגיע לאורגזמה בעזרת ויברטור? לעיתים זה יכול מאוד לעזור. השימוש בויברטור מעניק עוצמות גרוי ממוקדות וגבוהות יותר . אישה שלא חותה מעולם אורגזמה זקוקה לגרוי ממושך ולשימוש בפנטזיות מיניות. כדאי בהתחלה לטפל לבד ע"י תרגול אוננות. ניתן לפנות למרפאות מיוחדות לצורך טיפול. דרך אגב אם תהיה מעוניין לרכוש ויברטור לאישתך אנא צור קשר, אני מוכרת עכשיו מוצרים ממש במחירי חיסול. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו