הרפס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/05/2005 | 09:44 | מאת: טל

שלום רב אני בת 22, לאחרונה הופיע לי הרפס ואגינלי אשר אובחן ע"י גניקולוג. נטלתי כדורים וההרפס עבר. כאשר ההרפס היה פעיל הופיעו לי שני כיבים מתחת לשפתיים החצוניות וגם הם עברו בזמן נטילת הכדורים. אך, מאז שההרפס עבר, כל פעם שאני מקיימת יחסי מין עם חברי מופיעים לי שני הכיבים שוב בלי כל שאר הסימפטומים של ההרפס. עבר כמעט חודש וחצי מאז שהרפאתי מההרפס אך עדין הם ממשיכים להופיע רק לאחר קיום יחסי מין, ואחרי יום לערך הכל חוזר לקדמותו. לאחר שהכיבים חוזרים אין באפשרותי לקיים יחסיי מין מפני שכואב לי באותו מקום ( עד שהם עוברים) הודה לכם עם תעזרו לי לפתור את בעייתי תודה טל

31/05/2005 | 12:37 | מאת: צביה ברלינסקי

הרפס גניטלי - מחלת מין. ניתן להידבק ביחסי מין עם אדם נגוע או במין אורלי עם אדם נגוע בהרפס בשפתיים ("פצעי חום") מתפרץ כתגובה לטריגר פיזי או נפשי ובדרך כלל עובר תוך שבוע - 10 ימים. חשוב להפחית לחץ ,הרפס יכול להתפרץ לאחר מריבה קשה עם אדם קרוב, הרגשת בגידה, נטישה, געגועים, בדידות . אם ההתקפיים חוזרים ונשנים , הדבר יכול להראות על מע´ חיסון חלשה . תנסי לברר לעצמך האם קיום יחסי המין אינם מהווים גורם לחץ, האם את מקיימת יחסי מין מתוך אילוץ או לחץ מסויים? קיימים גם טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לתמוך ולחזק אותך. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו