שתי שאלות על מיניות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/05/2005 | 21:56 | מאת: ההיא

שלום, אני סובלת קצת מחוסר מצברוח ואנרגיות, ובמסגרת זה גם מחוסר חשק מיני נאמר לי כי העובדה שאני מניקה (כבר יותר משנה) קשורה לירידה בחשק- האמנם? דבר שני, אני מתחילה טיפול משלים (רפלקסולוגיה ודיקור סיני) כדי לטפל בבעיות הנ"ל, האם את מאמינה שאפשר לטפל כך בחוסר חשק מיני? אני שואלת כיוון שאני מאוד רוצה לשנות את המצב אך הטיפול כל כך יקר שאני לא רוצה שהכסף ירד לטמיון... תודה

16/05/2005 | 09:48 | מאת: צביה ברלינסקי

סביב לידה יש שינויים גדולים , גם בדרך בה אנו רואות את עצמינו, ואת גופינו, את תפקידינו בעולם, את מערכת היחסים שלנו עם הסובבים אותנו, ולוקח לנו זמן להתרגל, יש שעוברות תהליך זה יותר מהר ויש יותר לאט, חשוב לתת לעצמינו את המקום ואת הזמן לברר לעצמינו שאלות אלו. דימוי גוף , ואמונות שלנו על עצמינו ועל איך אנחנו צריכות להיות,והפחדים שלנו, משפיעים מאוד על האנרגיה המינית שלנו. חוסר מצב רוח, דיכאון, מורידים את האנרגיה הכללית של הגוף ומשפיעים על האנרגיה המינית. אני מאמינה שטיפול אלטרנטיבי, שציינת, יעזור בטיפול , אך לדעתי כדאי לשלב גם טיפול גופנפש, שילבן איתך את מערכת הציפיות שלך מעצמך, את הפחדים שלך, ויעבוד על דימוי הגוף. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו