אי התאמה מינית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/05/2005 | 15:28 | מאת: בלה בלה

שלום! לי ולבן זוגי יש בעיה שנמשכת זה זמן רב ביחסי המין. מזה כמה חודשים הוא אינו גומר בקיום יחסים. יש לציין שאין לו שום בעיה באוננות. הוא התייעץ עם רופא המפשחה שלו, והוא אמר שזו כנראה אי התאמה מינית ביננו, ושכנראה הנרתיק שלי רחב מידי ולכן החיכוך אינו מספיק על מנת לגרום לו להגיע לאורגזמה. הבנתי שבמקרה הזה אנחנו צריכים לחפש את התנוחה שבה החיכוך הוא מקסימלי. השאלה שלי היא אילו תנוחות מומלצות במקרה כזה, והאם ישנם תרגילים כלשהם שאני יכולה לעשות על מנת לעזר לפתרון הבעיה? חיזוק שרירי נרתיק או משהו בסגנון? תודה מראש!

13/05/2005 | 00:09 | מאת: צביה ברלינסקי

כדי להעלות חיכוך כדאי לחזק את שרירי ריצפת האגן ולהשתמש בכיווץ שרירים אלו במהלך יחסי המין. כדי לחזק שרירים אלו ניתן לעשות את תרגילי קיגל, או להשתמש בכדורים חכמים, ביצים סיניות (תרגול עם ביצה של הטאו) או באביזרים מיוחדים רפואיים לנושא, אותם ניתן להשיג אצלי אם תרצי אנא צרי עמי קשר במייל. [email protected] תנוחה מומלצת היא שהאישה ברגליים סגורות, צמודות, והגבר ברגליים פסוקות. תנסי בתנוחות שונות : מסיונרים, על הצד, כשאת על הבטן והוא מעלייך. ממליצה לך על הספר " הזוג הרב אורגזמי" בו יש תרגולים לשני בני הזוג, שהרי האחריות על ההנאה היא של שני בני הזוג ולא רק על אחד מהם. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו