התקן נחושת שפוצע

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/04/2010 | 14:17 | מאת: אפרת

0520שלום רב, אני בת 31+2 ילדים,לפני כ-4 חודשים שמתי התקן נחושת ומרגע ההתקנה בעלי נפצע ממנו ברגע החדירה וזה לא עובר גם לאחר שינויי תנוחות. זה הגיע למצב שיש לו פצע מוגלתי באיבר המין. ניגשתי לרופא שלי בבקשה לקצר אותו אך אמר שלא ניתן,יותר מהקיצור שכבר ביצע. מה ניתן לעשות? האם לוותר ולהוציא את ההתקן ואם כן,מה החלופה האפשרית? אנו מחפשים אמצעי מניעה לאורך זמן ללא שימוש בהורמונים(או באופן מינימלי ביותר) וללא התעסקות יומיומית?

אם בעלך נפצע מההתקן כנראה שיש איזה קצה חוט שבכל זאת בולט ופוצע ושווה לנסות לעשות מאמצים לחפש את החוט ולקצר אותו עוד יותר. כי אם מדברים על משהו לא הורמונלי וללא התעסקות יומיומית הרי שאין ברירות אחרות חוץ מהתקן. אולי לנסות להחליף סוג התקן? אם החלטתם שסיימתם את הילודה הרי שניתן לעשות קשירה חצוצרות או קשירת צנורות הזרע אצל הבעל אלא שאז זה תהליך שאין ממנו דרך חזרה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו