תענו לי בבקשה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/04/2007 | 13:11 | מאת: מישהי מבולבלת מאוד

אני בת 24 רשמתי כאן לפני כשלושה חודשים. סיפרתי את הסיפור האיש שלי, שלפני כ15 שנה עברתי חוויה מינית טראומטית (בגיל 8) במהלכה הילד שהיה איתי (בן 11) נגע באיבר מיני, החדיר את איבר מינו מעט לאיבר מיני וכפה עלי לגעת באיבר מינו (דבר שהבחיל אותי). לא סיפרתי עד היום לאף אחד מבני משפחתי על הטראומה, ואני סוחבת אותה כמו אבן ששוקלת 200 ק"ג על גבי. יש לי בעיה ביצירת קשרים עם בחורים, מאז גיל ההתבגרות (כשהמיניות החלה לפרוח בי) הבנתי שנוכחותם של בחורים על ידי מאיימת עלי ומפחידה אותי, וברגעי אינטימיות איתם אני נסוגה לאחור. בכל פעם כשאני נמצאת במצב של אינטימיות עם הבחור אני בכלל לא נהנית, אני מרגישה בחילה איומה, גועל, ויש בי את הרצון פתאום להיות עם אישה מבוגרת במקום הבחור. אני יודעת שדבריי נשמעים כמו סטייה מינית, אני לא בטוחה שאני לסבית ונמשכת לבנות, כמו שאני נמשכת לנשים מבוגרות ברגעי אינטימיות עם בחורים. מה זה אומר? אני מאוד מבולבלת וחסרת אונים... בא לי למות...

11/04/2007 | 14:57 | מאת: רוני

היי חושב שכדאי לך להעזר בייעוץ פסיכולוגי. הבעייה אינה קלה וחשוב שבעל מקצוע מיומן יביע את דעתו לא בהכרח את לסבית בגלל המחשבות על נשים (פנטזיה דומה יש להרבה נשים סטריטיות) מבין שלא היה לך ניסיון מיני עם נשים...

11/04/2007 | 15:19 | מאת: שירה

שלום מציעה לך לפנות כצעד ראשון לפורום פסיכולוגיה כאן, אני בטוחה שיוכלו להשיב לך במקצועיות רבה יותר שכן הנושא לא קשור למיניות האישה אלא לפן הפסיכולוגי. אני חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול להועיל לך מאד, כדאי שתשקלי זאת. בהצלחה שירה

15/04/2007 | 09:47 | מאת: מישהי

אני חושבת שהרצון שלך להיות עם מישהי מבוגרת בזמן אינטימיות עם גבר נובע מהרצון שלך בעצם להיות מוגנת. והגנה מתקשרת אצלך לאשה מבוגרת באופן טבעי כי זה מתקשר עם אימהיות. באופן טבעי מי שהיה אמור להגן עלייך בגיל 8 זה ההורים שלך. אני לא אשת מקצוע - רק אשה רגילה וזה מה שנראה לי. את חייבת לפנות ליעוץ מקצועי. דבר ראשון זה יקל עלייך ותוכלי להבין יותר מה עובר עלייך ובשלב הבא בע"ה תוכלי להתקרב לגברים ממקום הרבה יותר בריא, פתוח ונכון. בהצלחה

14/04/2007 | 12:46 | מאת: ארטמיס

גם אני עברתי התעללות מינית. ארוכה ותחת איומים קשים. זו התמודדות יומיומית... תחושות האשמה והגועל מוכרות מאוד. המשיכה-דחייה לאישה המבוגרת יכולה להביע את הרצון שלך כילדה להגנה מצד אמך ומנגד הפחד שהיא תגלה ותפסיק לאהוב אותך, במידה ותגלה. הקונפליקט הזה מוצא את דרכו אלייך כקונפליקט של זהות מינית. ממליצה בחום על טיפול הומאופטי. עשה בי פלאים...אוהבת אותך כשותפה לגורלי ומחזקת אותך.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו