כאב בשדיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/04/2007 | 21:23 | מאת: דנה

בכל חודש בערך שבועיים לפני המחזור יש לי כאבים בשדיים הם נפוחים וכואבים אני כמעט ולא יכולה לנגוע בהם ביום הראשון של המחזור הכאב נעלם האם זה תקין? אני כבת שלושים ויש לי ילדה כבת שלוש.

04/04/2007 | 20:07 | מאת: רוני

טבעי לחלוטין פעילות הורמונאלית גוררת לפעמים רגישות בחזה

06/04/2007 | 17:05 | מאת: שירה

שלום דנה בהתחשב במסגרת הזמן עליה את מדברת (שבועיים לפני המחזור), יש להניח שאת מרגישה תופעות הקשורות לביוץ. נשים רבות מרגישות את המועד בו הן מבייצות, בין אם בשינוי בהפרשה הנרתיקית ובין אם בכאבים בבטן התחתונה או רגישות בשדיים. יחד עם זאת, ההמלצה האישית שלי היא להתייעץ עם גורם רפואי מוסמך לגבי כל תופעה גופנית שהיא חדשה או בהחמרה. אם התופעה לא התרחשה תמיד, או אם היא במגמה של החרפה הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו