שכבתי עם חבר שלי ויש לי הפרשות צהובות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/03/2007 | 23:59 | מאת: שני

אתמול סיימתי את המחזור ושכבתי עם חבר שלי (זו הפעם השניה שאני שוכבת עם מישהו), ומאתמול אחרי קיום היחסים שורף לי וכואב לי עד עכשיו. חשוב לציין שיש לי הפרשות צהובות.. מה זה יכול להיות??? תודה מראש, שני

28/03/2007 | 23:23 | מאת: שירה

שלום שני אחרי סיום המחזור, הנרתיק עלול להיות יבש יותר ונטול הפרשות, מה שעשוי להסביר את תחושת הצריבה והשפשוף. יחד עם זאת, אין לי אפשרות להסביר את ההפרשות הצהובות מנרתיקך, ולדעתי עליך להגיע אל רופא/ת הנשים שלך לבדיקה ויעוץ. לילה טוב שירה

29/03/2007 | 07:36 | מאת: רוני

הפרשות צהובות יכולות להיות גם שאריות זרע (אם לא השתמשתם בקונדום)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו