חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/02/2007 | 16:24 | מאת: היא

ד"ר רוברט הופמן, בתגובה לתגובתך, אומנם אני ביקשתי מרופא לבדוק את רמת הטסטסטורון כדי לנסות להבין אם חוסר החשק המיני הוא כתוצאה משינוי הורמונלי ( או לפחות לשלול את האופציה) אבל לא יצא לראות את הרופא מאז קבלת התשובה ולכן פניתי לפורום. בכלל התשובה שלך לפנייתי היתה צינית למדי וחבל. לדעתי כל העוסק הטיפול או ריפוי חייב לשמור על יכולת לאמפתייה, כמה שזה קשה, בעבודה כ"כ אינטנסיבית ותובענית. אני פשוט מתחבטת עם בעיה של חוסר חשק באופן כללי ותוהה מה יכולה להיות הסיבה, אם הורמונלית ( מה שנראה לי לא מתאים לגילי או משהו אחר. כיצד אפשר לעלות על הגורם?

10/02/2007 | 23:14 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום לך שוב. חבל לי שבמקום לענות לשאלות ההברה שלי - מה אמרו לך, ומה את חושבת על זה, החלטת לתת לי ביקורת על נימת תשובתי. אני קורא את תשובתי ולא מזהה בו ציניות, אלא הסבר לחוויה של תשאול רפואי. מטופלים אינם משתפים את הרופאים בכל המידע, וכך גם את נוהגת. את מזכירה שאת מאובחנת כסובלת מחוסר איזון הורמונלי ומקבלת בשל כך טיפול. אני מניח שמטפלים בך רופא נשים, אנדוקרינולוג, ורופא משפחה. הבעיה של חוסר חשק מיני מטרידה אותך "הרבה זמן". לכן שאלחי: מה אמרו לך עד כה, ומה תחושתך? בחרת לא לענות לי, ואני מבין לליבך. אין לי ספק שחוסר החשק המיני שלך מורכב ממרכיב גופני ונפשי. בין השאר התרופה שאת ציינת שאת נוטלת לעודף פרולקטין עלולה להשפיע על מערכות רבות בגופך. רשימה חלקית: Abdominal cramps OR discomfort, confusion, constipation, depression, diarrhea, dizziness, drop in blood pressure, drowsiness, dry mouth, fainting, fatigue, hallucinations (particularly in Parkinson's patients), headache, inability to sleep, indigestion, light-headedness, loss of appetite, loss of coordination, nasal congestion, nausea, shortness of breath, uncontrolled body movement, vertigo, visual disturbance, vomiting, weakness אני מאחל לך בריאות ואושר, ומקווה שתמצאי פתרון לבעיותיך הרפואיות. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו