חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/02/2007 | 23:27 | מאת: היא

יש לי חבר שאני אוהבת. אנחנו ביחד מעל שנתיים. אני בת 37 .בשנה- שנה וחצי הראשונות היה לי חשק מיני. הרגשתי שבא לי סקס לפעמים. בשלב כלשהו הרגשתי ירידה בחשק ואז הפסקתי עם הגלולות, היה שינוי קטן לטובה אך לא לאורך זמן. וכבר תקופה ארוכה שאין לי חשק מיני. השנה האחרונה היתה קצת מתוחה בעבודה. בבדיקת דם שעשיתי Testosterone total Ichil=0.14 והפרולקטין בסביבות ה 400. אני נוטלת חצי כדור דוסטינקס בשבוע( לפני שני מצאו אצלי פרולקטין גבוה) . האם הבעיה היא פיזיולוגית או פסיכולוגית ואיך אפשר לטפל בה?

08/02/2007 | 19:59 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום לה, אני מניח, לאור העובדה שבדקו אצלך רמת טסטוסטרון, שאת במעקב של רופא לעניין חוסר החשק. אני מניח גם שקיבלת תשובה לשאלתך - האם פסיכולוגי או פיזיולוגי.... המעניין ברפואה תמיד מה מספרים לנו, ומה לא. יש הרבה סיבות לחיפוש חוות דעת שניה - חוסר אמונה ברופא המטפל, דיעות סותרות ממספר מטפלים/מקורות מידע, או המלצה לתוכנית טיפולית שלא מתאימה לגישה של המטופל. מה אצלך? מה אמרו לך עד כה, ומה דעתך לגבי זה? ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו