איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2006 | 19:02 | מאת: סטודנטית

קיימתי יחסי מין יומיים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור (אני מקבלת מחזור מדי חודש ביום ה-29) , מאז המחזור שלי מאחר בשבוע- את יחסי המין קיימתי באמצעות שימוש בקונדום אשר ידוע לי מבדיקתו של הבחור איתו קיימתי יחסים כי הקונדום אינו נקרע. יש לי מחזור סדיר בד"כ, באם מאחר מדובר באיחור של יומיים שלושה לא יותר, דבר הקורה בתקופת מבחנים. מה יכולות להיות הסיבות לאיחור במחזור ?

07/01/2006 | 17:04 | מאת: שירה

שלום סטודנטית המחזור מושפע מגורמים רבים, גופניים ונפשיים כאחד. מחלה, עייפות ו/או תשישות נפשית, לחץ, תזונה לא מאוזנת - כל אלה עלולים להשפיע על מועד הפעתו (או להקדים או לדחות). אם את מודאגת מהריון - פשוט קני ערכה לבדיקה ביתית, אחרי שבוע של איחור את אמורה כבר לראות תוצאות די ברורות. כדי לקבל תוצאה מדוייקת עוד יותר, יש לך כמובן אפשרות לבצע בדיקת דם, שהיא הוודאית ביותר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו