אורגזמה חמקנית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/12/2005 | 19:27 | מאת: אלמוני

שלום לד"ר ולכל הקוראים אני יוצא על מישהי כבר כמעט שנתיים אנחנו בני 18+ ועדין לא שכבנו עשינו הכל ביחד כולל אוננות הדדית. הבעיה היא שכשאני מאונן לה היא לא גומרת עד הסוף והאורגזמה חומקת בכל משך המגע בפות ובאוננות היא מאוד נהנת ומאוד מגורה אך כאשר היא מגיעה לשיא ועומדת לגמור בכל רגע היא מאבדת את השיא משום מה לאחר מכן כבר לא נעים לה שאני נוגע ויש לה כאבים בפות ובבטן התחתונה לפעמים גם שורף לה והרגשה מוזרה וכואבת (כאב ביצים שכזה...) הגירוי הוא בדרך כלל ללא החדרת אצבעות אלא גירוי של הדגדגן היא פשוט מאבדת את השיא וזה "מכאיב" לשנינו אני רוצה לציין שכשהיא אוננה לעצמה אז היא כן גמרה באופן מלא אשמח לקבל תשובות ועצות תודה רבה!

25/12/2005 | 11:13 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום אלמוני, אני מקווה שתקבל גם הצעות/המלצות מה"פורום", אך יש לי 2 המלצות. ראשית, תבקש מבת זוגך הכוונה, מה נעים לה, איפה, ואיך. לעתים מה שמוציא נשים מ"הריכוז" הוא גירוי מכאיב או לא נעים. לפעמים ההתעסקות של גברים עם השדיים מפריע לנשים, ולא מוסיף להן להגיע למטרה המיוחלת. כמובן שהתקשורת הפתוחה בזמן האקט חשובה מאד. שנית, מין אוראלי. שוב תחת הדרכה. לעתים מגע הלשון/פה יותר מוצלחת, ואינה גורמת לכאבים שמלווים אוננות עם היד. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו