מה הסיכונים בהתקן..... איפה להשיג קוטל זרע?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/12/2005 | 11:19 | מאת: ענבל

ד"ר שלום רב, שמי ענבל לוי נשואה ואמא לילד בן שנה וארבעה חודשים בחצי השנה האחרונה אני סובלת ירידה חדה בליבידו לקחתי גלולות יסמין ולאחר מכן החלפתי להרמונט אבל אין שינוי במצב התייעצתי עם רופא הנשים שלי לגבי אמצעי מניעה חלופי והוא הציע התקן (עם נחושת) ביקשתי לחשוב על הענין והתייעצתי עם רופאת נשים נוספת בטיפת חלב הרופאה הבהילה אותי מאוד שאמרה שהיא מכירה הרבה נשים שהיו להן דלקות מההתקן והן נהיו עקרות והיא שאלה אותי " זה מה שאת רוצה לא להביא ילדים?" כמובן שיצאתי בהרגשה נוראית ובפחד והחלטתי שאני לא שמה התקן לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי את הדיפרגמה מצאתי חנות בתל אביב, הזמנתי, שילמתי 235 ש"ח הלכתי לרופא שהסביר לי איך להשתמש אבל אמר שאין טעם להשתמש ללא קוטל זרע שאין להשיג בארץ!!!! אלא עם טופס 29ג' ואישור ממשרד הבריאות כל שאר הפרוצדורה ..... בקיצור, אני די מיואשת שילמתי ממיטב כספי על משהו שאף אחד לא אמר שהוא לא יעיל ללא קוטל הזרע אני שוב שוקלת את הכנסת ההתקן רופא הנשים שלי אמר שהמקרים שהרופאה תיארה מאוד נדירים ושאין לי מה לדאוג אודה מאוד לעצה ולעזרה ענבל לוי

12/12/2005 | 16:59 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, אומנם פורום על מיניות, ולא על אמצעי מניעה, אבל בכל זאת.... אין בעיה להשיג מוצרים רפואיים/תרופות שלא מיובאים בארץ. דרך אחת - דרך בית מרקחת שור-טבצניק בת"א. ( רח' קינג גורג'). תתקשרי אליהם, והם יזמנו לך. אם צריך 29ג', כל רופא יכול למלא לך כזה. (אני ממלא כזה כל יום, מרוב מכשירים שאינם מיובאים באופן מסודר לארץ) שנית, ניתן לבקש שכל חבר/חברה שנוסעים לחו"ל יביאו לך. שלישית, אני מאמין שניתן להזמין בבתי מרקחת באינטרנט. זו לא תרופה, אז לא צריכה להיות בעיה. לגבי הנושא השני, אני מקווה שהפקת משהו מיעוץ עם רופאת נשים, שהיא לא הרופאה שלך. ככה זה כשמקבלים "עיצות" שלא דרך הרופא המטפל שלך. אני ממליץ לך לשמוע לעיצות הרופא האישי שלך. אינני מכיר "מקרים" של עקרות מהתקן. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו