לא מגיעה לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/11/2005 | 00:34 | מאת: ויויאן

אני בת 31, נשואה 4 שנים + ילדים. אני פעילה מינית מגיל 17 ותמיד נהנתי מאוד מסקס. אני טיפוס מיני ואוהבת מאוד סקס, אבל... לעולם לא חוויתי אורגזמה. היו לי כעשרה בני זוג - חלקם טובים יותר במיטה וחלקם פחות, ועם אף אחד מהם לא גמרתי. אני מאוד מתגרה במהלך סקס אך לעולם לא מגיעה לשיא המיוחל! ניסיתי ע"י אוננות - אבל לא גמרתי אף פעם, למרות שאני נהנית מכך מאוד. אני ממש מתוסכלת שאני לא מצליחה לחוות את התחושה הנפלאה הזו של האורגזמה שכולם מדברים עליה, ואין לי מושג איך זה. מה עושים???

06/11/2005 | 14:19 | מאת: שירה

שלום ויויאן אין דרך אחת להגיע לאורגזמה, ומה שנעים לאישה אחת - לא בהכרח נעים לאישה אחרת. לכן, הדרך הבטוחה ביותר להגיע לתוצאות טובות ומהנות היא פשוט להתנסות בעצמך. העובדה שאין לך עכבות בנוגע לאוננות כבר מציבה אותך בנקודת פתיחה מצויינת. ממליצה לך להמשיך ולבדוק את העניין בעצמך, להמשיך ולחקור את הגוף שלך ולבדוק האם כאשר את מגיעה לאזורים ולסוג מגע שגורמים לך הנאה - אולי אם תמשיכי באותו האופן בסופו של דבר זה יסתיים באורגזמה. הוספת אביזרים ועזרים יכולה לסייע (נשים רבות טוענות שהגיעו אל האורגזמה הראשונה בחייהן בזכות מכשיר נפלא הידוע בשם ויברטור) אז אולי זה הרגע להרחיב את העולם המיני ולתכנן ביקור קצר באחת מהחנויות לאביזרי מין (אפשרי גם דרך האינטרנט, גם את לא מרגישה בנוח להיכנס לחנות כזו). אם אינך מרגישה שהעניינים משתפרים, כדאי מאוד לשקול טיפול סקסולוגי ממוקד ב"בעיה" הספציפית. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו