שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/10/2005 | 14:03 | מאת: שיר

שלום, יש לי בעיה או לא בעיה ,אני לא יודעת, אבל העניין הוא שאני יכולה להגיע לסיפוק רק או בעיקר כאשר יש לי לחץ בשלפוחית ( כלומר כשאני רוצה להשתין) . ורק אז , אם אני מתאפקת ולא הולכת לשירותים אלא באותו זמן מקיימת יחסים, אני נהנית. האם זה לא נורמלי? מה עושים?

02/10/2005 | 08:21 | מאת: שירה

שיר שלום לשאלתך האם זה נורמלי - כן זה נורמלי ומדובר בתופעה מוכרת. לשאלתך "מה עושים" ? עושים בדיוק את מה שעשית עד עכשיו, וממשיכים ליהנות ! שנה טובה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו