חיידק סטרפטוקוקוס B ופיטרייה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/09/2005 | 11:07 | מאת: מארי

שלום רב, אני כבר כחצי שנה סובלת מפטרייה חוזרת בואגינה המלווה בגירוד עז, אדמומיות, הפרשה צהובה גושית מוגברת ולאחרונה גם ריח לא נעים. בבדיקת משטח ואגינלי לפני מספר ימים גילו אצלי את חיידק הסטרפטוקוקוס B. מה זה החיידק הזה, מה הנזק שהוא יכול לגרום ואיזו פיטרייה יש לי? הרופאה רשמה לי אגיסטן ואנטיביוטיקה. האם מספיק? תודה,

06/09/2005 | 11:54 | מאת: שירה

התשובה פשוטה וחד משמעית: פני לרופאת הנשים עם כל השאלות הללו ותקבלי תשובות מקצועיות ומהימנות. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו