עוררות מינית מוגזמת ונמשכת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/05/2020 | 11:06 | מאת: גדי

שלום, אודה לעצות. במפגש מיני עם זוגתי, שכלל גם לא מעט אלכוהול שעזר לשחרור, היא הגיעה לראשונה לאורגזמה וגינלית, מגירוי נקודת הג'י באמצעות האצבעות שלי, ואף הגיעה לשפיכה מספר פעמים. מאז, מזה כמה ימים, היא מתארת תחושה של עוררות מינית מוגזמת שלא חולפת. היא מתארת תחושה עקבית שכאילו האצבעות שלי עוד בתוכה, מגרות את נקודת הג'י. בעקבות זאת היא חווה תחושת חרמנות בלתי פוסקת. הדבר יוצר הרבה תסכול, ותחושה ששום דבר לא מצליח לספק אותה לגמרי. לא אוננות, לא מפגש מיני נוסף שהיה לנו בינתיים. אשמח מאוד לעצות. מה בעצם קורה פה? מה אפשר לעשות כדי לגרום לתחושה העקבית הזו לחלוף? תודה רבה

מה שזוגתך סובלת נקרא תסמונת עוררות מינית מתמדת . או בקיצור PGAD הסיבות יכולות להיות שונות ומרובות כרגע להערכתי גירוי יתר מקומי עורר את העצב הזמן להערכתי ירגיע ואם תוך כשהועיים אין הקלה ניתן לטפל תרופתית

17/05/2020 | 17:15 | מאת: גדי

תודה רבה על המענה הזריז. האם עדיף להמנע בינתיים מגירוי מהסוג הזה, או שאין בכך טעם? כי בינתיים היא חווה רצון לסיפוק בדיוק מאותו סוג של גירוי. המון תודה

12/03/2023 | 22:43 | מאת: טלי

התסמונת למיטב ידיעתי נקראת עןררות מתמשכת באברי המין ולא עוררות מינית תמידית. השם של ההפרעה שונה ב 2007 מ persistant sexual ל persistant genital. אנחנו גם גם ככה מובכות מאוד ועובדתית לא חרמניות וחסרות חשק מיני. כדאי להשתמש בשם המעודכן והמדוייק של ההפרעה המעיקה- עוררות ג'ניטלית או עוררות באברי המין. לתשומת ליבך ד"ר אברמוב.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו