דלקת בשתן עם דם יעילות גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2020 | 20:40 | מאת: אנונימית

היי ד"ר יש לי דלקת בדרכי השתן עם דם הרופאה נתנה לי תרופה MONUROL 3 G 1 SACHET לקחת היום(יום שני) וביום רביעי לפני השינה. קראתי באינטרנט והבנתי שזו תרופה חד פעמית. 1.האם זה תקין לקחת פעמיים את התרופה בהפרש של 48 שעות ? 2.כמו כן אני לוקחת גלולות יאז באופן קבוע - האם לקיחת האנטיביוטיקה פעמיים משפיעה על יעילות הגלולה ? תודה רבה מראש

תקין לקחת מונורול פעמיים הסבירות שמונורול יפגע ביעילות הגלולות נמוכה ביותר אם את רוצה להיות בטוחה הוסיפי קונדומים בשבוע הקרוב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו