האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2019 | 14:10 | מאת: נועה

מחזור לא סדיר ולא יודעת זמן ביוץ אם יצא לחבר שלי נוזל שנגע בנרתיק, (הבנתי שזה נקרא טיפות אהבה.. )הוא לא גמר בכלל וניסה טיפה לחדור אבל בסוף לא חדר. יש סיכוי להריון? כי הבנתי שבטיפות אהבה אין זרע. ורציתי בנוסף לשאול האם זה מאחר את הופעת הוסת והאם הופעת וסת בעצם שוללת כל סיכוי להיכנס להריון ממה שהיה לפני הוסת.

לא ברור טם בטיפות האהבה יש זרע או אין אם קבלת מחזור נשללת הסבירות להריון אם יש איחור כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו