גמירה על אצבעותי והחדרתן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/10/2019 | 03:55 | מאת: חסוי

***אותה שאלה אבל ערכתי אותה: היי, אני ובן הזוג שלי שכבנו ללא שום אמצעי מניעה. אנחנו תמיד שוכבים ככה ומעולם לא קרה שנכנסתי להריון (כבר שנתיים). שהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור אני זזה ושמה את היד שלי על איבר המין שלו. בפעם האחרונה שעשינו את זה בימים האחרונים הוא שוב גמר בחוץ, על האצבעות ועל היד שלי נשאר מעט מהשפיך שלו, החצי השני טיפטף על הבטן שלו. ( אין לו הרבה שפיכה שהוא גומר). לאחר מכן כ- 6-8 דק אחרי שגמר, הרגשתי כאב קצת והכנסתי את האצבעות שלי שהיו עליהן מעט שפיך לאיבר המין שלי. לנסות להבין מאיפה הכאב כפעמיים. חשוב לי לציין שבזמו הזה מהרגע שהוא גמר ועד שהכנסתי את אצבעותי לאיבר המין שלי היד שלי הייתה בדקות האלה על איבר המין שלו וכשהכנסתי את אצבעותי השפיך שלו עדיין היה נוזלי ולא יבש כלל. ועל האצבע שלי ברובו. שאלתי.. אני יכולה להכנס ככה להריון? זה קרה בדיוק ביום של הביוץ שלי (אבל זה לא בטוח כי המחזור שלי לא כל כך סדיר)..

סבירות נמוכה אבל לא בלתי נמנעת אם היו עדיין תאי זרע חיים בנוזל השפיכה. אם את עדיין בטווח של 3 ימים קחי נורלבו או פוסטינור אם בטווח של 5 ימים גלולת אלה אחרי זה המתיני לזמן המחזור ואם יש איחור עשי בדיקת שתן לשלול הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו