דימום לאחר יחסים ראשונים ונטילת פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/06/2019 | 07:45 | מאת: אנונימית

לפני שבוע קיימתי יחסים בפעם הראשונה ללא אמצעי מניעה (ולא היה גמירה מצד הגבר) ולקחתי פוסטינור. אחרי יומיים קיימתי שוב יחסים הפעם בחדירה מלאה של הגבר ועם קונדום. אחרי שבוע מנטילת הפוסטינור התחיל לי דימום חום שהפך אחרי לילה לדם אדום. האם מדובר בקריעת הקרום או בתופעות לוואי של הפוסטינור? האם מדובר במחזור? אני בהריון?

סביר להניח שהדימום הוא מהפוסטינור ידוע שיכול לגרום לדימומים לא סדירים ולשבושים במחזור אחר כך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו