יש סיכוי להיריון כן או לא??????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/01/2019 | 18:01 | מאת: חסוי

אני והבן זוג שלי קיימנו יחסים עם אמצעי מניעה(קונדום) ב 28.12 פעם אחרונה ולפני כן ב 22.12. בפעם האחרונה שקיימנו הוא לא גמר בפנים. אבל בכל מקרה בדקנו אם נקרע ליתר בטחון ולא נקרע. ובפעם הלפני אחרונה הוא גמר בקונדום וגם לא נקרע. מה שכן, קיבלתי מחזור ב 8.01 הקדים לי ביומיים, היה לי מחזור רגיל עם דימום במשך 6 ימים. הדימום נפסק ב 14.01. אך הכאבים והרגישות בשדיים עדיין קיימים, אחרי המחזור תמיד היו הכאבים אבל נעלמים לאחר יום יומיים מקסימום. חשוב לציין שהיום הכאבים לא כמו שהיה לי מלפני קבלת המחזור אבל עדיין קיימים כבר אחרי 3 ימים מאז שהסתיים המחזור. בנוסף יש לי עצירות ו קצת בחילות. עם כל התיאורים האלה האם קיים סיכוי להיריון?

17/01/2019 | 19:50 | מאת: חסוי

חשוב לציין הכאבים הם בשדיים ולא כאבי מחזור.

הדרך הכי פשוטה לבדוק זה לעשות בדיקת שתן ביתית להריון ולראות אם זו הפרעה הורמונלית כלשהי או הריון למרות שהקונדום לא נקרע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו