בדיקת ביוץ...שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/12/2018 | 17:08 | מאת: דניאלה

שלום, רציתי לדעת תשובה אחת ולתמיד לגבי בדיקת ביוץ ביוץ. 1. האם ביום שאני מבצעת בדיקת ביוץ סביב השעה 14:00 בביתי, ומופיע לראשונה 2 קווים - זה היום בו אני בייצת וצריך להתחיל לנסות או שרק אחרי 24 שעות מהופעת 2 הקווים צריך להתחיל לנסות? 2. האם ישנה המלצה לנסות יום אחרי יום או יום כן יום לא מהופעה ראשונה של 2 הקווים? תודה רבה רבה. דניאלה

בדרך כלל הבדיקה חיובית יום לפני הביוץ. תקראי בעלון המצורף כדאימספר ימים לקראת הביוץ להתחיל לקיים יחסי מין יום כן יום לא אם את לא יודית מראש את יום הביוץ קיימי יחסי מין כשהבדיקה חיובית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו