לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/10/2018 | 15:25 | מאת: סבטלניה

לפני שנה וחצי עברתי כריתת רחם בגלל בעיה רפואית. מאז אני פוחדת וחוששת מיחסי מין עם בעלי ובעצם לא קיימנו יחסי מין "רגילים". לבעלי זה מאוד מפריע ולאחרונה הוא דורש שננסה. אני נורא חוששת ולו רק בגלל המחשבה שהאיבר מין יגיע לקצה ויגרום לקרע בנרתיק. בקרתי מספר פעמים אצל הגניקולוגית שלי והיא הסבירה לי והנחת אותי ממה להזהר. בכל אופן טני נורא חוששת. מה גם שמאז ירד לי החשק לסקס ואני פשוט עושה בשבילו. בעלי חסר סבלנות כבר והוא רומז בעדינות ש"אפשר למצוא בחוץ מה שחסר בבית".אני לא מאמינה שהוא יבגוד אבל אני חוששת מזה. מה לעשות??

החרדות שלך מובנות אבל הן לא מציאותיות. אין מצב שיקרע הנרתיק לאחר שנה וחצי מהניתוח. מציעה לך לפנות לטיפול מיני רגשי כדי לעזור לך להתגבר על החרדות ולהבין ממה בעצם הן נובעות ולהחזיר אותך ואת בעלך לחיי מין תקינים ומהנים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו