גלולת היום שאחרי אלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/09/2018 | 17:30 | מאת: לי

לוקחת שנתיים גלולות מסוג פמינט, לאחרונה חיברתי 2 חפיסות בעקבות טיול, בחפיסה השניה שכחתי 2 גלולות ברצף ולכן הפסקתי את שאר החפיסה (עוד 3 גלולות) למחרת לקחתי גלולת היום שאחרי אלה ולמחרת קיבלתי מחזור והתחלתי חפיסת גלולות חדשה האם פעלתי נכון? האם יש סיכוי שנכנסתי להריון? אציין שבן זוגי לא גמר בפנים אף פעם..

פעלת נכון מבחינת ההתנהלות עם הגלולות אבל מבחינת מניעת הריון לא כתבת מתי היהו יחסי מין מהם היית מוטרדת שכן הסבירות להריון אם לא גמר בפנים לא גבוהה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו