שכחתי להוציא טבעת נוברינג בזמן האם אפשר להכניס חדשה מיד כשנזכרתי?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/08/2018 | 21:52 | מאת: לילך

השתמשתי בנוברינג וכעבור שלושה שבועות שכחתי לשים טבעת חדשה. כעבור שלושה ימים, כשנזכרתי, הכנסתי טבעת חדשה (טבעת שניה ברצף). האם יש עם זה בעיה? האם אני מוגנת?

לא ברור מהשאלה שלך האם הכנסת חדשה 3 ימים מההוצאה של הקודמת כשאז את מוגנת ואין שום בעיה או שבמקום אחרי 7 ימים הכנסת חדשה אחרי 10 ימים כשאז אינך מוגנת ואת צריכה להוסיף עוד אמצעי מניעה לשבועיים הקרובים

21/08/2018 | 13:14 | מאת: לילך

השארתי את הטבעת הראשונה שלושה ימים יותר... ז"א: 24 יום במקום 21 יום ומיד הכנסתי טבעת חדשה .

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו