היהפוך גבר לאשה ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/07/2005 | 08:25 | מאת: בדוי

שלום רב, במשך שנה שלמה צפיתי בתופעה מדהימה. גבר שלאט לאט החל "לתפוס" פנים וגוף של אישה בצורה איטית וטבעית ביותר. ממקורבים שלו/שלה, הבנתי שיש כאן עניין של לקיחת הורמונים. האם ייתכן דבר שכזה ? אם גבר שעיר, פנים קשוחות, גוף שרירי, יכול בפתאומיות (כמובן במשך תקופה) להתאפיין בגוף נשי במיוחד ? אם נכון הדבר, ונטילת הורמונים היא הסיבה, מדוע צריכה אישה עם מאפיינים של גבר כמו למשל - שיעור יתר, מדוע אישה כזאת צריכה להוריד שיער עם שעווה, או להתענות בטיפולי לייזר, כשהפתרון אולי הוא פשוט הרבה יותר ? ?????

29/07/2005 | 13:53 | מאת: שירה

בדוי שבת שלום אתה מדבר על תהליך של "שינוי מין" (לא ברור אם משולב גם ניתוח בסופו של תהליך או לא), אצל גבר שכפי שעולה מדבריך - מעוניין בסיום התהליך להיות אישה. המיניות של האדם חודרת עמוק יותר מעבר לרובד החיצוני (העור או צורת הגוף, תווי הפנים),המיניות היא בראש, היא בנפש, היא בתחושה הפנימית האם אני גבר או האם אני אישה. גברים שעברו בסופו של דבר את התהליך והפכו נשים ולהיפך, מדווחים כי מאז ומעולם ידעו בתוך תוכם שהם נולדו במין ה"לא נכון". לפיכך, מבחינתם הם רק מתקנים את הטעות שביצע הטבע, וגורמים לכך שתהיה חפיפה בין המיניות הפנימית למיניות החיצונית, אותה רואה העולם. בוודאי שתהליך כזה מלווה בנטילת הורמונים מתאימים, כי צריך מן הסתם לעזור לטבע אם מעוניינים להתערב בו. הורמונים מסייעים בשינוי אותם אלמנטים חיצוניים כמו הקול, תווי פנים, שיער וצמיחת שדיים. אגב, גם במקרים אלה, אם הגבר היה שעיר במיוחד, יש הכרח להמשך ולהסיר את השיער המיותר, בדיוק באותן השיטות בהן נשים משתמשות... לא את הכל מצליחים ההורמונים לבצע. אתה שואל מדוע אישה עם סממנים גבריים (שיעור יתר למשל) לא יכולה "להסתפק" בנטילת הורמונים במקום לעבור את מסכת הייסורים של טיפולי לייזר/שעווה ועוד המצאות למיניהן. ראשית, לא כל מה שאתה מכנה סממנים גבריים הם אכן כאלה. המציאות היא שנולדנו באזור המזרח התיכון, ולהבדיל מנשות אירופה למשל, אנחנו כנראה נאלצות להתענות בהורדות שיער יותר מהנשים באזור האירופאי - עניין גנטי מסתבר, אך בוודאי לא אומר שכל אחת שעושה זאת היא "גברית" במהותה. הסרת שיער היא עניין קוסמטי בלבד, וכמו כל עניין קוסמטי אחר - הוא קשור ברובו לאופנה. אין סיבה ואין הגיון להכניס לגופנו הורמונים במינון עודף רק כדי להישאר חלקות בשביל הביקיני... נשים שסובלות מחוסר איזון הורמונלי (ואת זאת ניתן לברר בבדיקת דם פשוטה) יוכלו לאזן זאת באמצעות מתן הורמונים, אבל זה כבר נושא אחר. מקווה שעניתי על שאלתך. שבת נהדרת שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו