מחזור עם קרישי דם גדולים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/08/2017 | 21:43 | מאת: רוני

שלום רב, לפני שמונה חודשים עברתי גרידה ומאז המחזור שלי השתנה, הרבה יותר חזק ועם המון קרישי דם גדולים, נבדקתי אצל גניקולוג לאחר הגרדה שאמר שהרחם נקיה,בנוסף עשיתי בדיקות לבירור קרישיות יתר ואין בעיה בקרישיות. האם יש סיבות נוספות לקרישים גדולים בוסת? האם יש בדיקות נוספות שעלי לעשות שיכולות לענות על הבעיה? תודה..

אם לא עשית בדיקת אולטראסאונד של רירית הרחם כדאי לעשות זאת, ואם עשית והבדיקה תקינה לא נראה לי שיש בעיה משמעותית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו