פצעים בנרתיק - מה עלי לעשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/08/2017 | 10:53 | מאת: בת 25

שלום, אני בת 25 ומקיימת יחסי מין באופן שוטף. לפני כמה ימים לאחר המחזור התחיל לכאוב ולגרד לי בשפתיים הפנימיות והסתכלתי עם מראה. ראיתי שני פצעים שנראים כמו חתך אבל קצת רחב ומסביב היה אדום. אחד ממוקם בשפתיים הפנימיות ואחד בכניסה לנרתיק. יש לי תור לרופאת נשים אבל בוא רק עוד שבועיים. רציתי לדעת האם יש בעיה לקיים יחסים עד שאדע מה זה ואם אפשר לדעת מה זה בלי לראות את זה ולטפל בהתאם. תודה רבה!

אי אפשר לדעת ללא בדיקה שלך אבל מאחר ויש סבירות גבוהה שעד שתגיעי לרופאה הם יעברו מציעה לך להמנע מקיום יחסי מין עד אז וכדאי אולי לצלם כדי שתוכלי להראות לרופאה מה זה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו