טבעת נוברינג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/10/2016 | 20:30 | מאת: שושנה

שלום רב אני משתמשת בטבעת נוברינג ואני מוציאה אותה בקיום יחסי מין אך הפעם שכחתי להכניס אותה בזמן ועבר מעל 3 שעות אך לא יותר מ6 שעות ומיד שנזכרתי החזרתי אותה בכל מקרה אני צריכה לעשות הפסקה איתה בדיוק בעוד שבוע , מה הסיכויים שאני יכולה להיכנס ככה להיות ומה עלי לעשות ? תודה רבה לצוות המומחים

לפי ההנחיות של החברה אפשר להוציא ליום למשך 4 שעות. אם עברו יותר מכך אינך מוגנת והשתמשי בעוד אמצעי מניעה לשבועיים הקרובים והייתי ממליצה גם לחבר את חפיסת נובהרינג הבאה לנוכחית. אם לא עברו 3 ימים מקיום יחסי המין הללו שיקלי לקחת פוסטינור או נורלבו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו