המחזור הקיים בהרבה ואני לא יודעת ביגלל מה זה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/03/2017 | 13:36 | מאת: קייסי

היי התחיל לי המחזור ב 5 לחודש והסתיים ב 10 עבר בידיוק שבועה מאז, היום ה 19 ובבוקר התחיל לי שוב פעם המחזור... אני מקיימת יחסי מין בלי אמצעי מניעה.. לא לוקחת גלולות אבל החבר שלי תמיד גומר בחוץ ... היו לי מצבים סטרס לפני שבועיים בערך.. אני אוכלת הכל אבל מאט. יכול להיות שהייתי בהריון ? איך אני יכולה ליבדוק את זה ?

בדיקת להריון יכולה להעשות על ידי בדיקת שתן עצמית בכל מקרה פני לרופא הנשים שלך לגבי הפרעות במחזור והתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו