עם התקן- ומחזור לא הגיע

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2017 | 11:09 | מאת: יהודית

ד"ר ליאורה שלום. אני חצי שנה לאחר לידה עם הנקה מלאה עד לפני חודש, ומאז חלקית. עם התקן רגיל מ-5 שבועות לאחר הלידה. קיבלתי מחזור כבר 3 פעמים מהלידה בהפרשים של 34,28.30 -יום. מהמחזור האחרון עברו כבר 45 יום ועוד לא קיבלתי! עשיתי בדיקת הריון ביתית - כי הייתי לחוצה מהריון- ויצא שלילי. האם זה תקין? יכול להיות שפשוט דילג לי הפעם? אודה לתשובתך

אם זהו התקן רגיל ולא הורמונלי הוא לא ישפיע על תדירות המחזור. אם דילג חודש ואינך בהריון כנראה שפשוט יש אי סדירות כלשהיא מסיבה הורמונלית. בכל מקרה מציעה לך לפנות לרופא נשים לשלול סיבות רפואיות לעובדה שדילג מחזור אם זה דבר חריג מבחינתך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו